5 gode grunde til at vælge et arkitekttegnet hus

Arkitekttegnet hus
Læs om byggeriet - tryk her 

1. Det, der ”passer til alle”, passer sjældent rigtigt til nogen
Med et arkitekttegnet hus tages der udgangspunkt i jeres ønsker og sammen med en professionel rådgiver, opnår i jeres drømmebolig med individuelle løsninger - Indretningsplan, facadeudtryk, detaljer, materialer, energi osv.

2. Arkitekttegnede huse behøves IKKE at koste mere
Et arkitekttegnet hus behøver ikke koste mere end et typehus. Man kan selv være med til at bestemme prisen på huset, da det typisk er individuelle valg af materialer, der gør huset mere eller mindre omkostningstungt. Derudover får du ved et arkitekttegnet hus muligheden for at udsende byggeriet i licitation/udbud, hvor der skabes konkurrence på prisen, men ikke på kvaliteten.

3. Du følger din drøm fra idé til det færdige projekt
Vælger du et arkitekttegnet hus og ønsker at bygge helt fra bunden, har du mulighed for sparring med en arkitekt lige fra de første penselstrøg og til det færdige projekt. Dermed får du kendskab til tidens trends og de materialer, der anvendes lige nu samt muligheden for at vælge ud fra et fagligt begrundet perspektiv.

4. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Huset bliver tilpasset jeres byggegrund, så i får den rette beliggenhed. Beliggenheden tilgodeser husets placering i forhold til verdenshjørner, eksisterende bygninger, sol- og lysindfald samt skyggeområder. Når man har disse betragtninger med i sine overvejsler, tager man højde for æstetik og får det optimale ud af den byggegrund, man har til rådighed/investeret i.

5. Find det rigtige team til dit byggeprojekt
Hvis du skal bygge nyt hus er det vigtigt at overveje hvem, der skal indgå i dit team. Vælger du en rådgivningsvirksomhed med totalrådgivning, har du alle de rådgivere, der skal varetage dit byggeprojekt. Totalrådgivning sikrer dig et fuldt og sammenhængende projekt, hvor alle dele går op i en højere enhed. Her bestemmer du også selv, hvilke håndværkere der skal byde på dit projekt.

Anna Grethe P. Aggerholm

Arkitekt, boliger, stuehuse, parcelhuse, mindre erhverv i det åbne land, myndighedsbehandling

Mobil: 20 11 79 14
Emailagpa@byggeri-teknik.dk

Dennis P.K. Nielsen

Bygningskonstruktør / Constructing Architect

Mobil: 61 85 65 81
Emaildn@byggeri-teknik.dk

Kontakt os