Det kan vi

Hos BYGGERI & TEKNIK I/S tilbyder vi alt inden for idéoplæg og planlægning , så du får det bedste beslutningsgrundlag, før projektet sættes i gang.

Det, der ”passer til alle”, passer sjældent rigtigt til nogen.

Som arkitekt handler det først og fremmest om at lytte og spørge ind til de behov, og ønsker, som I har. Ved den første kontakt er det vigtigt at høre, hvilke funktioner, boligen skal indeholde og at få analyseret hele familiens behov – hvordan foregår dagligdagen. Det er via de mange inputs og dialogen, at det bedste resultat opnås. Et resultat der passer til den enkelte familie.

En af vores spidskompetence er byggeri i det åbne land, hvor placering og tilpasning til den omkringliggende natur og bygningsmasse er en vigtig del af planlægningen, ligesom valget af den optimale energikilde. Resultatet er en helhedsløsning, hvor ønsker og praktiske forhold går op i en højere, gennemarbejdet helhed.

Vi tegner parcelhuse og villaer i byerne og kan varetage bygherrerådgivning.

Vi kan være med fra den første idé til projektet er realiseret. Vi vil gennem hele forløbet kunne rådgive dig i alle byggeriets faser, med et dynamisk og erfarent team af medarbejdere.

Alle eksempler her på hjemmesiden, er venligst udlånt af vores kunder, da boligerne er tilpasset netop deres ønsker og behov. Eksemplerne er til inspiration for udarbejdelse af netop Jeres bolig.

Anna Grethe P. Aggerholm

Arkitekt, boliger – stuehuse – parcelhuse, Mindre erhverv i det åbne land, Myndighedsbehandling

Mobil20 11 79 14
Emailagpa@byggeri-teknik.dk

Dennis P.K. Nielsen

Bygningskonstruktør / Constructing Architect / Vindmøllevisualiseringer

Mobil: 61 85 65 81
Emaildn@byggeri-teknik.dk

Kontakt os